Termeni si conditii

Termeni si conditii

Aceste conditii de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre www.buytrucks.ro si utilizatorii sai.

Termenul “Portal” reprezinta site-ul www.buytrucks.ro si administratorii sai.

Termenul “Utilizator” reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc portalul www.buytrucks.ro.

Termenii “Regulament”, “Acord”, “Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare

Serviciile portalului www.buytrucks.ro sunt oferite persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Folosirea portalului www.buytrucks.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor.

Descrierea serviciilor

www.buytrucks.ro este un portal de anunturi gratuite destinat comercializarii camioanelor si remorcilor (fiecare cu subcategoriile sale). Pe acest portal puteti publica anunturi gratuite si puteti cauta printre anunturile publicate deja de alti Utilizatori.

Echipa www.buytrucks.ro isi rezerva dreptul de a verifica si corecta anunturile si a le publica ulterior. In cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor introduse in baza de date de catre utilizatori nu corespund cu termenii si conditiile afisate pe portal ne rezervam dreptul de a sterge anunturile neconforme.

Dreptul de autor

Informatiile publicate pe www.buytrucks.ro apartin portalului. Aceste informatii nu pot fi copiate si publicate fara precizarea sursei. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe portalul www.buytrucks.ro. Atunci cand postati materiale, afirmati, sustineti si garantati ca detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat. Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe portalul www.buytrucks.ro

Postand materialul dumneavoastra pe portalul www.buytrucks.ro, concesionati drepturile patrimoniale de autor, neexclusiv, cu titlu gratuit, irevocabil, nelimitat in timp prin care transmiteti catre www.buytrucks.ro toate drepturile de autor asupra materialelor postate.

Limitarea raspunderii

In niciun caz portalul www.buytrucks.ro si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din:

orice intrerupere sau stopare a transmisiilor dinspre sau catre portalul nostru

orice erori, virusi, sau situatii similar ce pot fi transmise catre sau prin portalul nostru de catre o parte terta si/sau orice erori sau omisiuni in orice continut sau pentru orice pierdere sau defectiune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin portalul www.buytrucks.ro

orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta

vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la portalul si serviciile noastre

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca anunturile sunt publicate “asa cum le introduceti dumneavoastra”, iar www.buytrucks.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul acestor anunturi. www.buytrucks.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, www.buytrucks.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor www.buytrucks.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori www.buytrucks.ro este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

Clauza privind competenta judecatoreasca

Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale partile vor apela la instantele judecatoresti competente.

Reguli de utilizare:

nu se admite adaugarea aceluiasi anunt (sau a unui anunt cu acelasi inteles) de mai multe ori (de catre acelasi utilizator)

un anunt poate promova un singur bun sau serviciu

nu se admite adaugarea de anunturi in categorii necorespunzatoare

nu se admite adaugarea de anunturi cu continut xenofob, defaimator, obscen sau amenintator

anunturile discriminatorii pe criteriul rasei, religiei, sexului sau orientarii sexuale, nationalitatii, etniei, categoriei sociale, varstei sau oricaror alte situatii similare, nu vor fi publicate pe www.buytrucks.ro

orice anunt cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj sau imagini vulgare, informatii ilegale, imorale, amenintatoare, abuzive, defaimatoare, nu va fi publicat pe  www.buytrucks.ro, responsabilitatea pentru un anunt apartine in exclusivitate celui care il adauga

nu se admit anunturile care contin materiale destinate adultilor, care instiga impotriva unui individ, grup sau organizatie, care contin materiale protejate prin drepturi de autor, anunturi cu continut referitor la droguri, alcool si tutun, continut referitor la jocurile de noroc, continut referitor la pirateria informatica, anunturi care ofera programe de compensatie, continut violent, continut referitor la arme, alt tip de continut ilegal.

Incheierea acordului

Portalul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, portalul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

Parteneri

Brunch Recipes Breakfast Cereals nutrition facts Canberra Postcodes Best hospitals in Idaho time in Indonesia Local time in Milan Saskatchewan Postal codes Zip code Washington Vremea Brasov Vremea 7 zile Oradea Horoscop azi Balanta Telefon comenzi eMag Digi Deranjamente Deranjamente DelGaz Grid Cod postal Arges Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Saptamana 10 de sarcina Contact Emag Romania telefon contact Hidroelectrica apartamente 3 camere Iasi